Over ons

Over ons

Wij geloven in een veilige en gezonde werk-/leefomgeving. Contactoppervlakken spelen een belangrijke rol vanwege de overdracht van bacteriën en virussen. De desinfecterende werking van metalen is ons niet vreemd. Sinds 2001 gebruiken wij de unieke eigenschappen van koper en zilver om drinkwater veilig te maken en te houden. Deze techniek heet koperzilverionisatie en wordt internationaal met succes toegepast in de strijd tegen legionella en e-colli.

Joris Post

Commercieel directeur Copper Concepts

Hou het simpel en effectief. Dat vind ik leuk aan het gebruik van koper om de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan.

En commercieel is dit de beste optie voor onze klanten. Het bespaart onze klanten veel kosten op schoonmaak en houdt hun waardevolle personeel veilig in de kantooromgeving.

Neem contact met me op om te horen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Mark Engelenburg

Technisch directeur Copper Concepts

De laatste jaren zijn we allemaal druk bezig geweest met het desinfecteren van onze handen. Maar waarom niet voorkomen dat ziekteverwekkende virussen en bacteriën op contactoppervlakken achterblijven? En dan kunnen we ook stoppen met het gebruik van alle chemicaliën om onze handen te reinigen.

Dat is precies waarom ik zo geloof in het gebruik van Koper. Een koperlaag op een deurklink of trapleuning houdt de verspreiding van ziekteverwekkende virussen en bacteriën tegen.