Hoe kunnen we helpen

Hoe kunnen we helpen

Stop de verspreiding: Wij brengen een kosteneffectieve, antimicrobiële en duurzame 100% koperlaag aan. Dit kan bij u ter plaatse gebeuren of wij doen dit in onze werkplaats. Wij kunnen alle armaturen verwijderen/plaatsen of u doet het zelf. Dit proces is eenvoudig en snel.

In onze werkplaats:

  1. Je vervangt het armatuur voor een tijdelijk exemplaar en markeert de locatie. Stuur naar onze werkplaats. Copper-Cover aangebracht en armaturen teruggestuurd naar uw locatie.

  2. Copper-Concepts vervangt het armatuur voor een tijdelijk exemplaar en markeert de locatie. Copper-Cover toegepast in onze werkplaats. Armaturen worden teruggeplaatst bij u op locatie.

Bij u ter plaatse:

  1. Je vervangt het armatuur voor een tijdelijk exemplaar en markeert de locatie. Breng deze naar de mobiele unit. Copper-Cover aangebracht en armaturen kunnen weer worden teruggeplaatst.

  2. Copper-Concepts vervangt het armatuur voor een tijdelijk exemplaar en markeert de locatie. Copper-Cover toegepast in onze mobiele unit. Armaturen worden weer teruggeplaatst.

Techniek

Copper-Cover maakt gebruik van opruimtevaart gebaseerde technologie om de koperlaag op uw contactgebieden aan te brengen. De zeer kleine koperdeeltjes hechten zich aan de armaturen en vormen een klein laagje koper. Het aanbrengen van de koperlaag duurt ongeveer 5 tot 7 minuten per armatuur.

De koperlaag kan worden aangebracht op armaturen zoals deurklinken, toiletgrepen, hand- en trapleuningen. Deze armaturen dienen van RVS, aluminium of metaal te zijn.

Waarom kiezen voor Copper-Cover?

Veilig in gebruik

Met koper bedekte contactoppervlakken helpen de overdracht van schadelijke bacteriën, schimmels en virussen te voorkomen. Dit door hun levensduur aanzienlijk te verkorten in vergelijking met enig ander materiaal.

Een juiste investering

We werken met uw bestaande armaturen, wat betekent dat onze methode kosteneffectiever is dan ze volledig te vervangen en dus geen afval.

Met Copper-Cover vermindering van het verzuim van medewerkers. Bespaar kosten op schoonmaak- en chemische desinfectiemiddelen.

Copper-Cover logo: please make a link to the website www.copper-cover.com Open in a new window.

Eenvoudige installatie

Ons team zorgt voor een naadloze overgang van uw oude armatuur naar uw nieuwe veilige koperen versies. Het koper wordt niet alleen snel, eenvoudig en effectief ter plaatse aangebracht in onze mobiele spuitunit, waardoor we geen invloed hebben op de dagelijkse gang van zaken. Het betekent ook geen rommel en gedoe.